Al-Muqaddimah

semua frasa + subjek + predikat + nahu + dengung + lughah + balaghah + saraf + harakat apekejadah dalam blog ni aku tulis sendiri dengan menggunakan kepala otak aku sendiri atau dari pusat sumber rujukan yang
dipercayai serta muktamar. kalau nak komen sangat dialu-alukan. tafaddhal. kalau nak kutuk sila pikir banyak kali dulu sebab makhluk lain pun akan baca kutukan kau. aku ade hak nak tulis apa aku suka. ini negara bebas dengan kebebasan bersuara... sila baca dengan minda dan hati yang terbuka dan bukan terlangkup. aku sekadar menyampaikan dakwah dan pesanan serta peringatan dengan caraku sendiri...

Kipas-Susah-Mati~

لا اله الا الله محمد رسول الله في کل لمحة ونفس عددما وسعه علم الله

Wednesday, May 25, 2011

Template Blog Baru

Sekarang dah pukul 9 malam. Aku mula edit dan edit dan edit template blog ni sejak tengah hari tadi. Ada je benda yang tak kena. Blog senget la. Widget tak keluar la. Ni pun mana entah pegi Nuffnang punye widget tak keluar-keluar pulak. Tension dibuatnya.

Aku sedar yang internet ni jadi suatu benda yang tak guna bila kita tak jumpa apa yang kita cari. Kau carilah macam mana cara pun kalau tak ada tu tetaplah sampai kiamat pun tak keluar.

Macam-macam jenis template blog yang aku try. Semuanya tak kena. Tak masuk dengan plugin la widget la. Sengal betul. Last-last aku guna Blogger punye manual template design je. Simple mimple. Tak menyakitkan kepala hotak aku.

Apa-apa pun, setakat ni biarlah blog aku ni jadi macam ni dulu. Dah tak tahu nak adjust macam mana dah. Lantak kau lah.

6 comments:

azwa amani said...

huhuhuhuhuhuhu..okey jer ni...tapi mcm suram jerr :)

Tukang Tulis said...

ntah la dik... xtaw nk tambah ape lg... adik rasa??

azwa amani said...

huhuhuhu..adik pun tak tahu,...maybe tukar header tu kot....yg pentg nampak identiti abg..huhuh

Tukang Tulis said...

wah... header tu abg wat sendiri kot... penat taw.. hmm..nk wat identiti camne.. gambar sume x menarik la.. =(

azwa amani said...

huhuhuhu..mksud adik....errmmmm...buat ikut citarasa sendiri... :) errmm, tak letak gambar pun takpe kat header... :) create smething new lahhh...

Tukang Tulis said...

tu citerasa sendiri la tu... ade gambar abg.. ade gambar bumi.. hehe... ye kot? huhu

Related Posts with Thumbnails
dah abis baca kan? dah.. sila la blah. tutup window ni kalau dah tak nak baca lagi. kalau nak baca naik atas balik. sekian. end of transmission. tuttttttt.....
back to top